اهدای نشان ملی ایمنی و سلامت به محصول دوغ کم نمک شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی در همایش ملی روز جهانی غذا

اهدای نشان ملی ایمنی و سلامت به محصول دوغ کم نمک شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی در همایش ملی روز جهانی غذا

 
 

دکتر سید حسن هاشمی در مراسم روز جهانی غذا و اعطای نشان ایمنی و سلامت، اظهار داشت: وزارت بهداشت وظیفه نظارت بر غذا در مبادی ورودی رسمی کشور را بر عهده دارد و مردم به این نظارت به ویژه در حوزه برنج و غلات اطمینان و اعتماد داشته باشند و به شایعات توجه نکنند البته همیشه فشارهایی در حوزه غذا وجود دارد اما وزارت بهداشت ثابت کرد که در مقابل این فشارها و آسیب به سلامتی مردم، بدون هیچ رودربایستی ایستاده و اهل مسامحه نیست.دکتر هاشمی با اشاره به تشکیل مجمع ملی سلامت به ریاست دکتر روحانی، یادآور شد: آیین نامه ای تهیه و تدوین شد تا مجمع سلامت با حضور تمام دستگاه های اجرایی در استانها تشکیل شود. یکی از مهمترین وظایف مجامع استانی سلامت، نظارت بر بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و توجه به غذای مردم در کارخانه های تولید و توزیع است. شایان ذکر است سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به شرکت هایی که ضوابط و معیارهای بالاتری برای ارتقای فرآورده های غذایی دست پیدا می کنند و محصولات خود را از نظر سلامت ارتقا می دهند؛ در همایش ملی روز جهانی غذا ، نشان ایمنی و سلامت اعطا نمود . شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی نیز به عنوان یکی از شرکتهای منتخب با ارائه محصول دوغ کم نمک، موفق به کسب نشان ملی ایمنی و سلامت در این مراسم شد و مهندس شایان مدیرعامل شرکت این نشان را دریافت نمود .