مهندس قدوسی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران بعنوان یکی از سخنرانان برنامه افتتاحیه سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ضمن تاکید بر نقش ؛ اهمیت و جایگاه صنعت غذا و رشته های وابسته ، تهیه و تنظیم سند چشم انداز راهبردی تامین غذای سالم در کشور را از ابزارهای مهم تقویت سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن ذکر کردند .
مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران افزودند: امروزه با تغییر الگوی زندگی آحاد جامعه و با توسعه صنعت و ماشینی شدن بسیاری از فعالیت ها ، در شهر ها با آلاینده های فیزیکی و شیمیایی مواجه هستیم که یکی از راهبردها و راهکارهای مقابله با این عوامل زیان آور ، ترویج و ایجاد تسهیلات مناسب حمایتی در مسیر توسعه صحیح و افزایش سطح سرانه مصرف شیر و فرآورده های آن می باشد.
مهندس قدوسی در ادامه ابزارهای مهم برای تقویت سرانه مصرف در جامعه را به شرح ذیل عنوان نمودند :
شایان ذکر است سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور کارشناسان عالی رتبه صنایع غذایی و مهمانانی از سازمانهای بین المللی و کشورهایی چون لهستان ؛ صربستان ؛ ترکیه و عراق کار خود را آغاز و طی سه روز مباحث مرتبط با صنعت غذا مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
ضمنا شرکت شیرپگاه فارس ازبین بیش از ۱۲۰۰ مقاله علمی وتخصصی داخلی وخارجی ارسالی به کنگره توانست بعنوان تنها نماینده صنایع شیرایران با برگزیده شدن ۴ پوسترو یک مقاله و سخنرانی توسط آقای حمیدی درجمع مدعوین و بزرگان صنعت غذا افتخارآفرینی نماید.