تولید محصول پودر آب پنیر دمینرال در شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی

تولید محصول پودر آب پنیر دمینرال در شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی

مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود :  پودر آب پنیر به دلیل دارا بودن خصوصیاتی مانند حلالیت بالا ، ایجاد ویسکوزیته ، قابلیت تشکیل ژل و امولسیون از ارزش بالایی برخوردار بوده و کاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ، صنایع لبنی ،فرآورده های نانوایی و قنادی ، فرآورده های گوشتی و غیره دارد . همچنین این محصول می تواند حاوی درصد های مختلف پروتئین باشد. آب پنیر به طور متوسط از محتوای مواد معدنی بالایی برخوردار می باشد که این حالت مصرف در چرخه غذای انسانی را محدود می نماید که شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی با تکنولوژی روز، مواد معدنی و املاح را از آب پنیر حذف نموده و موفق به تولید پودر آب پنیر دمینرال در این مجموعه شده است .وی در پایان ابراز امیدواری نمود تولیدات این شرکت بتواند نیازهای صنایع غذایی استان را با بهترین کیفیت ممکن، تأمین نماید .